No account needed. This session stays in this browser tab; sign in for timed tests, bookmarks and saved performance.
Question 1 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 560, 160, 130 and 670 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 1 A. 1518 B. 3040 C. 1520 D. 760Answer and explanation Correct answer: C
Total = 560 + 160 + 130 + 670 = 1520.
Question 2 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 850, 530, 140 and 770 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 2 A. 2310 B. 2292 C. 1145 D. 2290Answer and explanation Correct answer: D
Total = 850 + 530 + 140 + 770 = 2290.
Question 3 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 690, 300, 120 and 440 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 3 A. 775 B. 1570 C. 1540 D. 1550Answer and explanation Correct answer: D
Total = 690 + 300 + 120 + 440 = 1550.
Question 4 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 310, 570, 200 and 530 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 4 A. 1600 B. 1610 C. 1771 D. 1449Answer and explanation Correct answer: B
Total = 310 + 570 + 200 + 530 = 1610.
Question 5 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 430, 550, 830 and 530 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 5 A. 2338 B. 2925 C. 2340 D. 2339Answer and explanation Correct answer: C
Total = 430 + 550 + 830 + 530 = 2340.
Question 6 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 700, 500, 280 and 750 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 6 A. 2230 B. 2225 C. 2220 D. 2250Answer and explanation Correct answer: A
Total = 700 + 500 + 280 + 750 = 2230.
Question 7 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 730, 100, 470 and 500 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 7 A. 1798 B. 1820 C. 1795 D. 1800Answer and explanation Correct answer: D
Total = 730 + 100 + 470 + 500 = 1800.
Question 8 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 800, 650, 290 and 640 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 8 A. 2618 B. 2380 C. 2382 D. 2379Answer and explanation Correct answer: B
Total = 800 + 650 + 290 + 640 = 2380.
Question 9 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 310, 530, 460 and 180 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 9 A. 1475 B. 1480 C. 1500 D. 1850Answer and explanation Correct answer: B
Total = 310 + 530 + 460 + 180 = 1480.
Question 10 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 380, 250, 280 and 780 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 10 A. 1685 B. 1690 C. 1691 D. 1680Answer and explanation Correct answer: B
Total = 380 + 250 + 280 + 780 = 1690.
Question 11 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 430, 180, 350 and 480 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 11 A. 1440 B. 1441 C. 1460 D. 1430Answer and explanation Correct answer: A
Total = 430 + 180 + 350 + 480 = 1440.
Question 12 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 180, 570, 290 and 330 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 12 A. 2740 B. 1368 C. 1507 D. 1370Answer and explanation Correct answer: D
Total = 180 + 570 + 290 + 330 = 1370.
Question 13 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 190, 290, 890 and 890 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 13 A. 2260 B. 2250 C. 2259 D. 2262Answer and explanation Correct answer: A
Total = 190 + 290 + 890 + 890 = 2260.
Question 14 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 790, 270, 220 and 800 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 14 A. 2288 B. 2080 C. 2090 D. 2079Answer and explanation Correct answer: B
Total = 790 + 270 + 220 + 800 = 2080.
Question 15 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 290, 610, 210 and 710 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 15 A. 1820 B. 2275 C. 1830 D. 2002Answer and explanation Correct answer: A
Total = 290 + 610 + 210 + 710 = 1820.
Question 16 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 720, 800, 670 and 110 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 16 A. 2300 B. 2299 C. 2290 D. 2295Answer and explanation Correct answer: A
Total = 720 + 800 + 670 + 110 = 2300.
Question 17 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 880, 330, 820 and 170 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 17 A. 2210 B. 2205 C. 2200 D. 1100Answer and explanation Correct answer: C
Total = 880 + 330 + 820 + 170 = 2200.
Question 18 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 660, 890, 120 and 180 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 18 A. 1860 B. 1852 C. 1870 D. 1850Answer and explanation Correct answer: D
Total = 660 + 890 + 120 + 180 = 1850.
Question 19 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 540, 490, 520 and 540 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 19 A. 1045 B. 2092 C. 2088 D. 2090Answer and explanation Correct answer: D
Total = 540 + 490 + 520 + 540 = 2090.
Question 20 · Quantitative Aptitude · Data Interpretation A shop sold 430, 110, 560 and 710 units in four consecutive months. What was the total sale over the four months?
Choose your answer for question 20 A. 1812 B. 1800 C. 905 D. 1810Answer and explanation Correct answer: D
Total = 430 + 110 + 560 + 710 = 1810.