No account needed. This session stays in this browser tab; sign in for timed tests, bookmarks and saved performance.
Question 1 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (13 letters, beginning with 'a' and ending with 'n').
Choose your answer for question 1 A. accommodatoin B. accommodation C. acommodation D. eccommodationAnswer and explanation Correct answer: B
The correct spelling is 'accommodation'.
Question 2 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (11 letters, beginning with 'a' and ending with 't').
Choose your answer for question 2 A. echievement B. acheivement C. achieveemnt D. achievementAnswer and explanation Correct answer: D
The correct spelling is 'achievement'.
Question 3 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (11 letters, beginning with 'a' and ending with 'e').
Choose your answer for question 3 A. ecknowledge B. acknowledeg C. acknowledge D. acknowledgAnswer and explanation Correct answer: C
The correct spelling is 'acknowledge'.
Question 4 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (12 letters, beginning with 'a' and ending with 'e').
Choose your answer for question 4 A. acquaintance B. acquaintanc C. acquaintanec D. ecquaintanceAnswer and explanation Correct answer: A
The correct spelling is 'acquaintance'.
Question 5 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (7 letters, beginning with 'a' and ending with 's').
Choose your answer for question 5 A. adress B. eddress C. address D. adderssAnswer and explanation Correct answer: C
The correct spelling is 'address'.
Question 6 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (10 letters, beginning with 'a' and ending with 'e').
Choose your answer for question 6 A. aggressive B. eggressive C. agressive D. aggressievAnswer and explanation Correct answer: A
The correct spelling is 'aggressive'.
Question 7 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (8 letters, beginning with 'a' and ending with 't').
Choose your answer for question 7 A. argumen B. ergument C. arguemnt D. argumentAnswer and explanation Correct answer: D
The correct spelling is 'argument'.
Question 8 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (9 letters, beginning with 'b' and ending with 'l').
Choose your answer for question 8 A. beautiufl B. baautiful C. beautifu D. beautifulAnswer and explanation Correct answer: D
The correct spelling is 'beautiful'.
Question 9 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (9 letters, beginning with 'b' and ending with 'g').
Choose your answer for question 9 A. beginning B. begining C. begininng D. baginningAnswer and explanation Correct answer: A
The correct spelling is 'beginning'.
Question 10 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (7 letters, beginning with 'b' and ending with 'e').
Choose your answer for question 10 A. beleive B. believe C. belieev D. balieveAnswer and explanation Correct answer: B
The correct spelling is 'believe'.
Question 11 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (8 letters, beginning with 'b' and ending with 's').
Choose your answer for question 11 A. business B. busines C. bosiness D. busienssAnswer and explanation Correct answer: A
The correct spelling is 'business'.
Question 12 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (8 letters, beginning with 'c' and ending with 'r').
Choose your answer for question 12 A. celendar B. calenda C. calenadr D. calendarAnswer and explanation Correct answer: D
The correct spelling is 'calendar'.
Question 13 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (8 letters, beginning with 'c' and ending with 'y').
Choose your answer for question 13 A. category B. cateogry C. cetegory D. categorAnswer and explanation Correct answer: A
The correct spelling is 'category'.
Question 14 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (10 letters, beginning with 'c' and ending with 'e').
Choose your answer for question 14 A. changeabel B. chengeable C. changeabl D. changeableAnswer and explanation Correct answer: D
The correct spelling is 'changeable'.
Question 15 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (9 letters, beginning with 'c' and ending with 'e').
Choose your answer for question 15 A. colleageu B. culleague C. colleague D. coleagueAnswer and explanation Correct answer: C
The correct spelling is 'colleague'.
Question 16 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (9 letters, beginning with 'c' and ending with 's').
Choose your answer for question 16 A. conscious B. cunscious C. consciou D. consciuosAnswer and explanation Correct answer: A
The correct spelling is 'conscious'.
Question 17 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (10 letters, beginning with 'd' and ending with 'y').
Choose your answer for question 17 A. definitely B. dafinitely C. definietly D. definitelAnswer and explanation Correct answer: A
The correct spelling is 'definitely'.
Question 18 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (9 letters, beginning with 'd' and ending with 'r').
Choose your answer for question 18 A. disappaer B. disapear C. disappear D. desappearAnswer and explanation Correct answer: C
The correct spelling is 'disappear'.
Question 19 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (10 letters, beginning with 'd' and ending with 'e').
Choose your answer for question 19 A. discipline B. descipline C. disciplin D. disciplienAnswer and explanation Correct answer: A
The correct spelling is 'discipline'.
Question 20 · English Language · Grammar and Vocabulary Choose the correctly spelt word (9 letters, beginning with 'e' and ending with 's').
Choose your answer for question 20 A. embararss B. embarrass C. embarass D. ambarrassAnswer and explanation Correct answer: B
The correct spelling is 'embarrass'.